Η πατρική αγκαλιά του Κλοπ στον Έλιοτ και η μεγάλη επιστροφή του νεαρού χαφ (vid)

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ έπειτα από τέσσερις μήνες επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ, χαμογελούσε πλατιά που ήταν ξανά παρών με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και πήρε δώρο μια μεγάλη πατρική αγκαλιά από τον Γιούργκεν Κλοπ.  



Η πατρική αγκαλιά του Κλοπ στον Έλιοτ και η μεγάλη επιστροφή του νεαρού χαφ (vid)

Ο 18χρονος χαφ που μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες ως εξτρέμ, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στον αστράγαλο και χρειάστηκε να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου προς αποκατάσταση του προβλήματος σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λιντς τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Έπειτα από τέσσερις μήνες δουλειάς και γυμναστικής, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην τρομερά ευχάριστη θέση να προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, το απόγευμα της Τρίτης.

Πανευτυχής για εκείνον ήταν και ο Γιούργκεν Κλοπ που του έδωσε μια μεγάλη, πατρική αγκαλιά για να του δείξει πόσο έλειψε από την ομάδα και πόσο θέλει να τον βλέπει στις προπονήσεις και να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

 

@lfclatest Look who’s back 🥺 #football #viral #comment #like #follow #share #page #trend #foryoupage #lfc #fyp #trending #footy #fypage #foryou #soccer #ynwa ♬ o n - ➷。˚𝐬𝐚𝐯 ೃ࿔₊

 

Κώστας Ζάλιαρης