Βέρνερ: «Απορώ που με στηρίζει ο κόσμος ενώ δεν σκοράρω»!

Κρίση ειλικρίνειας από τον Τίμο Βέρνερ που παραδέχεται ότι η στήριξη του κόσμου της Τσέλσι του προκαλεί απορία, τη στιγμή που εκείνος δεν καταφέρνει να τους ανταποδώσει την αγάπη και να πετύχει τα γκολ που περιμένει ο σύλλογος από εκείνον...



Βέρνερ: «Απορώ που με στηρίζει ο κόσμος ενώ δεν σκοράρω»!

Ο Γερμανός επιθετικός των «μπλε» του Λονδίνου φυσικά δεν είναι το πρόβλημα της ομάδας. Είναι ένα μικρό κομμάτι των προβλημάτων που δείχνει ν' αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το σύνολο του Τόμας Τούχελ, μένοντας για τέταρτο σερί ματς στο πρωτάθλημα μακριά από νίκη. 

Ο Βέρνερ παραδέχεται πως «με εκπλήσσει και με κάνει ν' απορώ που ο κόσμος με στηρίζει τόσο πολύ. Μου δίνει τρομερή δύναμη όταν δεν παίζω καλά ή όταν χάνω τις ευκαιρίες που θα έπρεπε να κάνω γκολ. Προσπαθώ πολύ για να τους κάνω χαρούμενος. Είμαι στράικερ και η δουλειά μου είναι να στέλνω τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ξέρω ότι χάνω πολλές ευκαιρίες». 

Ο Βέρνερ έχει μετρήσει μόλις 12 τέρματα σε 52 εμφανίσεις με τη μπλε φανέλα, έχοντας αποτύχει να συνεργαστεί όπως θα ήθελε με τον Φρανκ Λάμπαρντ και δείχνοντας κάποια σημάδια βελτίωσης από τη στιγμή που ανέλαβε το «τιμόνι» ο Τόμας Τούχελ. 

Κώστας Ζάλιαρης