Φούλαμ: Από «εξάρα» σε «εξάρα» και ρεκόρ 68 ετών που δείχνει άνοδο! (vid)

Δεν σταματάει να σκοράρει η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 6+ φορές, σπάζοντας ένα ρεκόρ που κρατούσε η Έβερτον από το 1954, χρονιά που τα «ζαχαρωτά» πήραν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.



Φούλαμ: Από «εξάρα» σε «εξάρα» και ρεκόρ 68 ετών που δείχνει άνοδο! (vid)

Πόσα γκολ θα βάλει ακόμα; Η απάντηση που θα έδινε ο Μάρκο Σίλβα για την ομάδα του θα ήταν σίγουρα «πολλά» γιατί η Φούλαμ δεν σταματάει να σκοράρει . Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ανέβασε το δείκτη του σκορ στα 6 γκολ, επικρατώντας με 6-2 της Μπέρμιγχαμ στο Κρέιβεν Κότατζ.

Σε συνδυασμό με τις νίκες απέναντι σε Ρέντινγκ (7-0 εκτός) και Μπρίστολ (6-2 εντός), οι «κότατζερς» έφτασαν τα 19 τέρματα στα τρία τελευταία παιχνίδια, δηλαδή όσα έχει πετύχει η Μπάρνσλεϊ σε 24 αγώνες στην φετινή Τσάμπιονσιπ.

Παράλληλα, έγινε η πρώτη ομάδα που σκοράρει 6+ γκολ σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Έβερτον από το Φεβρουάριο του 1954. Τότε, τα «ζαχαρωτά» είχαν επικρατήσει με 6-2 της Ντέρμπι, 6-1 της Μπρέντφορντ και 8-4 της Πλίμουθ και το τέλος της σεζόν τους βρήκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κερδίζοντας την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά της , η Φούλαμ βρίσκεται ήδη στο +5 από τη 2η και 3η θέση της βαθμολογίας και ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες της για να «ταξιδέψει» στον κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ μετά την περιπέτειά της στην Τσάμπιονσιπ τη φετινή σεζόν.

 

Στράτος Μαρίνος