Τούχελ: «Είμαστε σωματικά και ψυχικά κουρασμένοι»

Ο Γερμανός τεχνικός κατηγόρησε το φορτωμένο πρόγραμμα αλλά και την κατάσταση με τους τραυματισμούς και τον Covid για την κακή εικόνα της Τσέλσι στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας πως όλοι στο σύλλογο είναι σωματικά και ψυχικά κουρασμένοι.Τούχελ: «Είμαστε σωματικά και ψυχικά κουρασμένοι»

Η Τσέλσι δεν κατάφερε για ακόμη μία αγωνιστική να επιστρέψει στις νίκες παραμένοντας στο 1-1 με την Μπράιτον στο Άμεξ, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τόμας Τούχελ κλήθηκε να αιτιολογήσει την κακή εικόνα των «μπλε» στον αγωνιστικό χώρο, απαντώντας πως οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έχουν κουραστεί από τους τραυματισμούς και τον Covid.

«Αν κοιτάξεις την κατάσταση με τους μακροχρόνιους τραυματισμούς, τους τραυματισμούς παικτών-κλειδιά, τις απουσίες για τον Covid και κοιτάξεις και το πρόγραμμά μας θα βρεις την απάντηση.

Είμαστε κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά, μπορείς να το δεις στις εμφανίσεις μας, είναι τόσο απλό. Πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και για αυτό το λόγο θα δώσω δύο μέρες ρεπό στους παίκτες και θα προετοιμαστούμε την Παρασκευή και το Σάββατο για τον αγώνα της Κυριακής (κόντρα στην Τότεναμ)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των «μπλε».

 

Στράτος Μαρίνος