Άρσεναλ: Περνάει ιατρικά ο Κολάσινατς στην Μαρσέιγ – μόνο η ανακοίνωση μένει για τον Πάμπλο Μάρι στην Ουντινέζε!

Παρελθόν από την Άρσεναλ μετά από μία πενταετία αποτελεί ο Σεντ Κολάσινατς, ο οποίος αποχωρεί από τους «κανονιέρηδες» και έχει επέλθει σε συμφωνία με την Μαρσέιγ. Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωσή του, διακόπτεται άμεσα το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους.



Άρσεναλ: Περνάει ιατρικά ο Κολάσινατς στην Μαρσέιγ – μόνο η ανακοίνωση μένει για τον Πάμπλο Μάρι στην Ουντινέζε!

Τις τελευταίες του ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο φαίνεται πως διανύει ο Σεντ Κολάσινατς, ο οποίος αποχωρεί από την Άρσεναλ μετά από μία πενταετία, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με την Μαρσέιγ.

Για την ακρίβεια, ο Βόσνιος αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος σημείωσε την τελευταία του εμφάνιση στο FA Cup και στο ματς των Λονδρέζων με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε, όντας η τρίτη επιλογή του Αρτέτα, πίσω από Τίρνι και Ταβάρες, και αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες».

Βρίσκεται ήδη στην Γαλλία για την επισημοποίηση της μεταγραφής, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Πάμπλο Μάρι που αποχωρεί ως δανεικός στην Ουντινέζε, δίχως οψιόν αγοράς.

Συνολικά, ο Κολάσινατς έδωσε 118 ματς με την Άρσεναλ, κατέγραψε πέντε γκολ και 15 ασίστ, αλλά δεν αποτέλεσε ποτέ τον ποδοσφαιριστή, πάνω στον οποίο στηρίχθηκε η αριστερή πλευρά της ομάδας.

Δημήτρης Μανάκος