Οι ανάγκες της Λίβερπουλ βάζουν τον Τσιμίκα στην 11άδα για την ρεβάνς με την Άρσεναλ

Ο Κώστας Τσιμίκας διεκδικεί με αξιώσεις τη φανέλα του βασικού αριστερού μπακ το βράδυ της Πέμπτης για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ, λόγω και της δύσκολης εξόδου στο Selhurst Park λίγες μέρες μετά για την Πρέμιερ Λιγκ. 



Οι ανάγκες της Λίβερπουλ βάζουν τον Τσιμίκα στην 11άδα για την ρεβάνς με την Άρσεναλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ προσπαθεί να διαχεςιριστεί τους ποδοσφαιριστές του ώστε να μην χυθεί η καρδάρα με το γάλα αυτό το διάστημα και τουλάχιστον για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει ποδοσφαιριστές στους οποίους μπορεί να ποντάρει ανά πάσα στιγμή και να παραμείνει απόλυτα ήρεμος. 

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου και τα τοπικά Μέσα του Μέρσεϊσαϊντ, είναι αρκετά πιθανό να μην παρουσιαστεί ο Άντι Ρόμπερτσον αριστερά στα μετόπισθεν το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά ο Κώστας Τσιμίκας. 

Ο Greek Scouser έχει αποδείξει πως ο Κλοπ μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του όταν τον χρησιμοποιεί και ο «Ρόμπο» ίσως να πάρει μερικές ανάσες και να προφυλαχθεί ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst Park για το πρωτάθλημα. 

Κώστας Ζάλιαρης