Ντόμινο εξελίξεων με Αρτούρ Μέλο στην Άρσεναλ – ενδιαφέρεται για τον Γκιμαράες η Γιουβέντους!

Ένα βήμα πιο κοντά στη μετακίνησή του στο Βόρειο Λονδίνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Αρτούρ Μέλο, από την στιγμή που η Γιουβέντους συζητά με την Λυών για την αντικατάσταση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα από τον Μπρούνο Γκιμαράες.



Ντόμινο εξελίξεων με Αρτούρ Μέλο στην Άρσεναλ – ενδιαφέρεται για τον Γκιμαράες η Γιουβέντους!

Ήταν φανερό εξαρχής πως τόσο η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Αρτούρ Μέλο, όσο και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο Βόρειο Λονδίνο, αναζητώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που λαμβάνει στην Γιουβέντους και την Ιταλία.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν οι «μπιανκονέρι» να βρουν τον αντικαταστάτη του, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, μιας και οι «κανονιέρηδες» σκοπεύουν να τον δανειστούν και όχι να τον αγοράσουν.

Εκεί εμπλέκεται στην υπόθεση ο Μπρούνο Γκιμαράες της Λυών, τον οποίο ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι έχει σε μεγάλη εκτίμηση και φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές, προκειμένου να τον πείσει να αφήσει την Γαλλία και να ενταχθεί στις τάξεις της Γιουβέντους.

Η υπόθεση οδεύει θετικά, όπως όλα δείχνουν για την ομάδα, και αν όλα κυλήσουν όπως αναμένεται, φαίνεται πως το ένα θα φέρει το άλλο. Ο Γκιμαράες θα αποτελέσει παίκτη της Γιουβέντους και ο Αρτούρ Μέλο θα κάνει άμεσα το δρομολόγιο Τορίνο – Βόρειο Λονδίνο, πράγμα που επιθυμεί διακαώς και ο Μικέλ Αρτέτα!

Δημήτρης Μανάκος