Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ, τέλος το Κύπελλο Εθνών Αφρικής μετά την ανησυχία για την καρδιά του

Ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τελικά δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Γκαμπόν και επιστρέφει στην Άρσεναλ μετά την ανησυχία που προκάλεσε με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην καρδιά του πριν από μερικές μέρες. Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ, τέλος το Κύπελλο Εθνών Αφρικής μετά την ανησυχία για την καρδιά του

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός ήταν ... στην απομόνωση μέχρι και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον Αρτέτα να τον βγάζει εκτός πλάνων λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων και την αδυναμία να έχουν αρμονική συνεργασία. 

Ο Ομπαμεγιάνγκ πριν από μερικές μέρες σε προπόνηση με την εθνική ομάδα της πατρίδας του παρουσίασε πρόβλημα στην καρδιά και τέθηκε εκτός ομάδας, με τους ανθρώπους της Γκαμπόν να παίρνουν την απόφαση να μην ρισκάρουν καθόλου μαζί του. 

Αν και ο παίκτης, αλλά και το ιατρικό επιτελείο των «κανονιέρηδων» παρουσιάζονταν καθησυχαστικοί, ο παίκτης επιστρέφει στο Λονδίνο όπου οφείλει ν' ακολουθήσει πλέον τη διαδικασία που ορίζει και το Πρωτόκολλο του κορονοϊού μετά το ταξίδι που έκανε. 

Κώστας Ζάλιαρης