Η άγνωστη ιστορία του Τζέικομπ Ράμσεϊ που έμεινε στην Άστον Βίλα χάρη στον… μικρό του αδερφό! (video)

Τι και αν ο άξονας της Άστον Βίλα κοστολογείται 88,5 εκατ. ευρώ. Ο Τζέικομπ Ράμσεϊ, δεν κατάφερε απλά να… χωθεί αλλά και να γίνει από τα σημαντικά όπλα του Στίβεν Τζέραρντ παρότι είναι μόλις 20 ετών. 



Η άγνωστη ιστορία του Τζέικομπ Ράμσεϊ που έμεινε στην Άστον Βίλα χάρη στον… μικρό του αδερφό! (video)

Για τον ποδοσφαιριστή, υπάρχει μια άγνωστη ιστορία και ίσως τα πράγματα να είχαν έρθει πολύ διαφορετικά στη ζωή του, κρατώντας τον μακριά από τα γήπεδα και την λάμψη της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άστον Βίλα έχει άξονα των 88,5 εκατ. ευρώ. Από το καλοκαίρι του 2018, έχει ξοδέψει 410 εκατ. ευρώ (!) σε μεταγραφές για να ενισχυθεί σε όλα τα σημεία του ρόστερ. Τρελό ποσό και ταυτόχρονα, ταφόπλακα για τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες της. Όχι όμως για τον Τζέικομπ Ράμσεϊ.

Ένα παιδί που ξεπετάχτηκε από τα σπλάχνα των «χωριατών» και τώρα είναι από τις βασικές επιλογές του Στίβεν Τζέραρντ. Μπορεί το παρθενικό τέρμα του Κουτίνιο να έκλεψε την παράσταση, όμως ο 20χρονος μέσος, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ανατροπής απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ταυτόχρονα, θεωρείται από τα κορυφαία project του αγγλικού ποδόσφαιρο, μέσω των εμφανίσεων του.

Βέβαια, λίγοι γνωρίζουν πως, αυτή την στιγμή, ίσως και να μην υπήρχε πουθενά στον ποδοσφαιρικό «χάρτη», το όνομα του 20χρονου χαφ, αν δεν υπήρχε ο μικρός του… αδερφός. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο bnsports.gr