Η Μπρέντφορντ προσφέρει συμβόλαιο στον Έρικσεν μέχρι το τέλος της σεζόν!

Οι «μέλισσες» σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Κρίστιαν Έρικσεν για να τον φέρουν πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ, με το σύλλογο να προσφέρει συμβόλαιο 6 μηνών στο Δανό μεσοεπιθετικό, μισό χρόνο μετά την κατάρρευσή του στο Euro 2020.



Η Μπρέντφορντ προσφέρει συμβόλαιο στον Έρικσεν μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποχώρησε από την Ίντερ το καλοκαίρι, καθώς η ομοσπονδία δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί με βηματοδότη, ο οποίος τοποθετήθηκε στην καρδιά του μετά την κατάρρευση του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020.

Έκτοτε, προπονείτε με την Οντένσε, ομάδα της Δανίας στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2005-2008) προκειμένου να παραμείνει σε φόρμα και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό φαίνεται να του προσφέρει η Μπρέντφορντ που σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Athletic» προσφέρει στον 29χρονο Δανό συμβόλαιο 6 μηνών, μέχρι το τέλος της σεζόν, για να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και την Πρέμιερ Λιγκ, εκεί που έγινε γνωστός στον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τη φανέλα της Τότεναμ.

Η συμφωνία περιέχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, με τις «μέλισσες» να είναι έτοιμες να εντάξουν έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ τους.

 

 

Στράτος Μαρίνος