Ο πανηγυρισμός του Κλοπ, η ένταση και το μήνυμα για τον ημιτελικό (vid)

Το «Άνφιλντ» δεν ήταν στα καλύτερά του απέναντι στην Μπρέντφορντ το μεσημέρι της Κυριακής. Το αντιλήφθηκε ο Κλοπ και έδειξε στον κόσμο τι ακριβώς θέλει, πανηγυρίζοντας έντονα μπροστά στο Kop στο φινάλε. Ήταν κι ένα μήνυμα πως τίποτα δεν έχει χαθεί για την διεκδίκηση της κορυφής, αλλά και ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ.  



Ο πανηγυρισμός του Κλοπ, η ένταση και το μήνυμα για τον ημιτελικό (vid)

Οι «κόκκινοι» έφτασαν στο τελικό 3-0 απέναντι στους «bees» του Τόμας Φρανκ την Κυριακή για να προσπεράσουν την Τσέλσι, να βρεθούν στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -11 από την κορυφή και να έχουν ματς λιγότερο από τη Σίτι που απλά παρελαύνει και δείχνει να οδηγείται εκ του ασφαλούς και δίχως αμφισβήτηση στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μάλλον αντιλήφθηκε πως το «Άνφιλντ» ήταν αρκετά ήσυχο κατά τη διάρκεια του ματς με την Μπρέντφορντ και αυτό δεν βοηθάει σε περιπτώσεις που λείπουν παίκτες όπως οι Σαλάχ και Μανέ. Η ομάδα χρειάζεται και τον κόσμο στην εξίσωση για να πετύχει τους στόχους της και αυτό ήθελε να δείξει ο Γερμανός τεχνικός στους οπαδούς.

Πανηγύρισε έντονα με τις γροθιές του μπροστά στο Kop και ήθελε ν' αφυπνίσει τους υποστηρικτές του συλλόγου ενόψει της συνέχειας, να τους δείξει πως η πίστη δεν έχει χαθεί ακόμα από τη στιγμή που η απόσταση από την κορυφή μπορεί να πέσει στους 8 βαθμούς, ενώ, υπάρχει και η διεκδίκηση του Λιγκ Καπ, αρκεί να εξασφαλιστεί η πρόκριση στον τελικό.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης