Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπέμπει SOS και ο Ράνγκνικ δεν βοηθάει την κατάσταση

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι, αγνοώντας τη νίκη στο 2022 για την Πρέμιερ Λιγκ και η κατάσταση στα αποδυτήρια κάνει πιο δύσκολο το έργο τους, την ώρα που ο Ραλφ Ράνγκνικ δημιουργεί ακόμη περισσότερα προβλήματα αντί να προσπαθεί να βοηθήσει.



 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπέμπει SOS και ο Ράνγκνικ δεν βοηθάει την κατάσταση

Τα χαμόγελα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα κράτησαν μόνο 77 λεπτά. Η είσοδος του Φελίπε Κουτίνιο στον αγωνιστικό χώρο «άγχωσε» τους «κόκκινους διαβόλους» με αποτέλεσμα το προβάδισμα των δύο τερμάτων που είχε δώσει ο Μπρούνο Φερνάντες να εξανεμιστεί μέσα σε 5 λεπτά.

Η ομάδα του Μάντσεστερ διανύει μία πολύ κακή περίοδο, αγνοώντας τη νίκη μέσα στο 2022 για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τα εξωαγωνιστικά προβλήματα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, με το Ραλφ Ράνγκνικ να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Η δήλωση του σχετικά με την άρνηση του Μαρσιάλ να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «χωριάτες» απέδειξε πως ο Γερμανός τεχνικός έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια και προσπαθεί να διασώσει το «εγώ» του χωρίς να σκέφτεται τι επιπτώσεις θα έχει στην ψυχολογία των παικτών του.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσες ακόμη διαμάχες υπάρχουν ανάμεσα σε αυτόν και τους παίκτες του ωστόσο τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Μέσα σε όλα αυτά προστίθεται και η απουσία του πρώτου σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων», Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει βοηθήσει σημαντικά με τα τέρματά του έτσι ώστε να παραμείνει η ομάδα εντός της κούρσας για την 4η θέση αλλά και στην πρόκριση των νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος, σε μία κίνηση που χαρακτηρίζει έναν ηγέτη, υπερασπίστηκε τον προπονητή του παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαλυμένα αποδυτήρια, όμως οι πράξεις του Ράνγκνικ δεν τον επιβεβαιώνουν.

Ο Γερμανός μοιάζει να κάνει περισσότερο κακό στην Γιουνάιτεντ και η συνέχεια με τον ίδιο στο τιμόνι της ομάδας μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική, εφόσον δεν προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους ίδιους του τους παίκτες. Μην ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και χρειάζονται ανεβασμένη ψυχολογία για να μπορέσουν να αναδείξουν τις ικανότητές τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στράτος Μαρίνος