Αντάμα Τραορέ: Το «θωρηκτό» της Γουλβς βρήκε δίχτυα μετά από 9 μήνες! (vid)

Ο Αντάμα Τραορέ κατάφερε να βρει δίχτυα έπειτα από 9 μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ και το κατάφερε την κατάλληλη περίοδο, όταν οι Τότεναμ και Γουέστ Χαμ εξετάζουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.



Αντάμα Τραορέ: Το «θωρηκτό» της Γουλβς βρήκε δίχτυα μετά από 9 μήνες! (vid)

Οι «λύκοι» σκόραραν 3 γκολ σε έναν αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 3 μήνες και το «διπλό» στο Μπέρμιγχαμ, και επικράτησαν με 3-1 της Σαουθάμπτον για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το σκορ άνοιξε από την άσπρη βούλα ο Ραούλ Χιμένες πριν ο Κόνορ Κόαντι δώσει αέρα δύο τερμάτων στην Γουλβς. Με μία τηλεκατευθυνόμενη ρουκέτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Γουόρντ-Πράους μείωσε σε 2-1 όμως στις καθυστερήσεις ο Αντάμα Τραορέ, αφού είχε προειδοποιήσει δευτερόλεπτα νωρίτερα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Φόρστερ και έκανε το τελικό 3-1.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Τραορέ μετά από 9 μήνες και συγκεκριμένα από τις 9 Μαΐου του 2021 απέναντι στην Μπράιτον, προερχόμενος ξανά από τον πάγκο. Μάλιστα, το «θωρηκτό» των «λύκων» σκόραρε στην πιο κατάλληλη στιγμή, λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, υπενθυμίζοντας στους μνηστήρες του πως έχει τη δυνατότητα και να σκοράρει.

 

 


Στράτος Μαρίνος