Κόντρα Μαρσιάλ-Ράνγκνικ: Αρνήθηκε να παίξει κόντρα στη Βίλα, διαψεύδει ο Γάλλος!

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Άντονι Μαρσιάλ και Ραλφ Ράνγκνικ να έρχονται αντιμέτωποι μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Γερμανός τεχνικός για τον ποδοσφαιριστή του.



Κόντρα Μαρσιάλ-Ράνγκνικ: Αρνήθηκε να παίξει κόντρα στη Βίλα, διαψεύδει ο Γάλλος!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ χωρίς να έχει στη διάθεσή της τους Άντονι Μαρσιάλ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων, οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφαρίστηκαν σε 2-2 μέσα σε 5΄λεπτά, με πρωταγωνιστή τον Κουτίνιο που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι για να πραγματοποιήσει ένα ονειρικό ντεμπούτο με συμμετοχή στο πρώτο γκολ ενώ ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους «χωριάτες».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ραλφ Ράνγκνικ αποκάλυψε πως ο Μαρσιάλ δεν βρέθηκε στην αποστολή καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να αγωνιστεί, διαφορετικά θα ήταν στην 18αδα για το παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ. Αυτό συμβαίνει καθώς ο Γάλλος επιθετικός προσπαθεί να αποσπάσει μία κίνηση μακριά από το Ολντ Τράφορντ για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

 

Τα λεγόμενα του προπονητή του έσπευσε να διαψεύσει αμέσως ο 26χρονος φορ αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα αρνηθώ ποτέ να αγωνιστώ για τη Μάντσεστερ Γιιουνάιτεντ. Είμαι στο σύλλογο για 7 χρόνια, δεν έδειξα ποτέ ασέβεια και δεν θα δείξω ποτέ στο μέλλον στο σύλλογο και τους οπαδούς».

Η κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας μοιάζει να μην έχει επιστροφή με τον Γερμανό τεχνικό στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων» και η χθεσινή ισοπαλία με την Άστον Βίλα μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

 

Στράτος Μαρίνος