Ο Σαλάχ σκόραρε για την Αίγυπτο και οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν το πανηγύρισαν (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε το μοναδικό τέρμα του αγώνα ανάμεσα σε Αίγυπτο και Γουινέα Μπισάου, χάρισε τη νίκη στην ομάδα, δίνοντας ελπίδες για την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν πρέπει να χάρηκαν ιδιαίτερα με την είδηση αυτή, καθώς ποθούν διακαώς την επιστροφή του «Φαραώ» στο Άνφιλντ όσο πιο γρήγορα γίνεται.



Ο Σαλάχ σκόραρε για την Αίγυπτο και οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν το πανηγύρισαν (vid)

Η Αίγυπτος αντιμετώπισε χθες τη Γουινέα Μπισάου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Άφρικα, με την ομάδα της Βόρειας Αφρικής να χρειάζεται νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Το τελικό 1-0 χαροποίησε τους Αιγύπτιους που πλέον βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου με 3 βαθμούς και χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία απέναντι στο Σουδάν την Τετάρτη (19/01, 21:00) για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Τη διαφορά στον αγώνα με τη Γουινέα Μπισάου έκανε ο Μοχάμεντ Σάλαχ που με ωραίο πλασέ, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε τους συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα για το παιδί-θαύμα της Αιγύπτου.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν θα είχαν την ίδια αντίδραση καθώς γνωρίζουν πως το γκολ-νίκη του «Φαραώ» δίνει ελπίδες στην Αίγυπτο για πρόκριση στα νοκ-άουτ, κάτι που σημαίνει πως παραμένει ανοικτό το σενάριο μη επιστροφής μετά τους ομίλους, σε περίπτωση αποκλεισμού της χώρας του Σαλάχ.

Αν η Αίγυπτος προκριθεί, ο Σαλάχ θα αγωνιστεί στις 26/01 απέναντι στον πρώτο του 5ου ομίλου και θα παραμείνει για ακόμη περισσότερο χρόνο μακριά από το Άνφιλντ, χάνοντας και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας στις 26 του μηνός, ενώ πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού στους κακούς αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων του Καμερούν.

 

Στράτος Μαρίνος