Πλησιάζει στην… απόλυση ο Μπενίτεθ - έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην Έβερτον!

Τις τελευταίες του ώρες στην Έβερτον φαίνεται πως διανύει ο Ράφα Μπενίτεθ, με την διοίκηση των «ζαχαρωτών» να συνεδριάζει άμεσα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα πορευθεί ή όχι με τον Ισπανό προπονητή στην συνέχεια της χρονιάς. Προς το παρόν, μετά και τη νέα ήττα από την «ουραγό» μέχρι πρότινος Νόριτς, όλα δείχνουν πως ο Μπενίτεθ θα αποτελέσει παρελθόν!



Πλησιάζει στην… απόλυση ο Μπενίτεθ -  έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην Έβερτον!

Δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον, με την διοίκηση των «ζαχαρωτών» να μοιάζει απόλυτα απογοητευμένη, αναλογικά με τον τρόπο που εξελίσσεται η σεζόν για τους «μπλε» του Λίβερπουλ.

Η ήττα στο «Κάροου Ρόουντ» φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από το τιμόνι της ομάδας.

Σε λίγη ώρα από τώρα μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει διοικητικό συμβούλιο με βασικό του θέμα την πορεία του club υπό τις οδηγίες του Μπενίτεθ και το… άμεσο μέλλον. Εκεί θα αποφασιστεί αν ο Ισπανός θα συνεχίσει στην θέση του ή αν θα αποχωρήσει άμεσα, με το δεύτερο σενάριο πάντως να μοιάζει το επικρατέστερο.

Να σημειωθεί πως η Έβερτον σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει κερδίσει μόλις σε δύο περιπτώσεις από τις 25 Σεπτεμβρίου και έπειτα. Αμφότερες με το ίδιο σκορ, εντός έδρας (2-1), κόντρα σε Νόριτς και ¶ρσεναλ!

Δημήτρης Μανάκος