Φούλαμ: Νέα εξάρα και «φουλ» για άνοδο με το… έτσι θέλω και φοβερά ρεκόρ!

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο η Φούλαμ στην Championship, με την ομάδα του Μάρκος Σίλβα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να πηγαίνει από επτάρα σε… εξάρα! Νέο «θύμα» της η Μπρίστον Σίτι, η οποία έκανε το λάθος να προηγηθεί και είδε τον Μίτροβιτς και τους υπολοίπους να πιάνουν απόδοση που θύμισε… Ρέντινγκ!  



Φούλαμ: Νέα εξάρα και «φουλ» για άνοδο με το… έτσι θέλω και φοβερά ρεκόρ!

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, λίγες ημέρες μετά την «επτάρα» απέναντι στην Ρέντινγκ, πραγματοποίησε η Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ», με το σύνολο του Μάρκος Σίλβα να σκοράρει έξι φορές και να τιμωρεί με συνοπτικές διαδικασίες την Μπρίστολ Σίτι που… τόλμησε να προηγηθεί σε δύο περιπτώσεις.

Το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων στο 40ο λεπτό, είχε ως συνέπεια το τελικό… 6-2, με τον Μίτροβιτς να σημειώνει και πάλι χατ-τρικ και την Φούλαμ να μετρά 13 γκολ σε 180 αγωνιστικά λεπτά!

Μιλάμε επί της ουσίας για ένα γκολ ανά 13 λεπτά! Η Φούλαμ βρίσκει δίχτυα τουλάχιστον μία φορά σε λιγότερο από ένα τέταρτο… Και αν τα 27 γκολ του Μίτροβιτς δεν είναι σοβαρό επιχείρημα για την δεδομένη άνοδο της Φούλαμ, μάλλον οι 51 βαθμοί σε 25 ματς και το +2 από την Μπόρνμουθ με ματς λιγότερο, είναι…

Μένει να δούμε αν ο Μάρκο Σίλβα θα το καταφέρει. Άπαντες τώρα θα πουν ναι. Και πως να μην το κάνουν άλλωστε όταν μιλάμε για την καλύτερη επίθεση σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας και την… καλύτερη στην Championship με 64 γκολ σε 25 ενενηντάλεπτα. Αριθμός που ισοφαρίζει την επίδοση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πριν από 63 χρόνια…

Δημήτρης Μανάκος