Με βασικούς Τρίπιερ και Γουντ στο «εξάποντο» με την Γουότφορντ η Νιούκαστλ!

Με τις δύο μεταγραφικές της προσθήκες να ξεκινούν στην βασική ενδεκάδα, παρατάσσει τις «καρακάξες» ο Έντι Χάου στο κρίσιμο ματς της Νιούκαστλ απέναντι στην Γουότφορντ, με τους Γουντ και Τρίπιερ να αναλαμβάνουν ευθύς αμέσως σημαντικό ρόλο στην ομάδα!



Με βασικούς Τρίπιερ και Γουντ στο «εξάποντο» με την Γουότφορντ η Νιούκαστλ!

Στην βασική ενδεκάδα της Νιούκαστλ για το ματς απέναντι στην Γουότφορντ βρίσκονται ο Κίραν Τρίπιερ και ο Κρις Γουντ, οι οποίοι αποτελούν και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της νέας εποχής των Σαουδαράβων.

Αμφότεροι αναμένεται να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας τους να σώσει την κατηγορία και ο Έντι Χάου έκρινε σημαντικό να τους ρίξει απευθείας στα «βαθιά», κάνοντας το ντεμπούτο τους στην Premier League με την φανέλα της Νιούκαστλ!

Μένει να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, με τον Τρίπιερ να συμμετέχει στον «σοκαριστικό» αποκλεισμό από την Κέιμπριτζ στο FA Cup και τον Γουντ να αντιμετωπίζει για 16η φορά στην καριέρα του την Γουότφορντ, αναζητώντας το παρθενικό του τέρμα με τη νέα ομάδα του και το 4ο συνολικά απέναντί της!

 

Δημήτρης Μανάκος