Πρόβλημα στην καρδιά ο Ομπαμεγιάνγκ, έμεινε εκτός αποστολής της Γκαμπόν!

Μία είδηση που έχει αναστατώσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικά λεπτά, με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Γκαμπόν εξαιτίας προβλημάτων που αφορούν την καρδιά του.Πρόβλημα στην καρδιά ο Ομπαμεγιάνγκ, έμεινε εκτός αποστολής της Γκαμπόν!

Από το πουθενά, ο Covid-19 φαίνεται πως έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον ποδοσφαιριστή να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Γκαμπόν για το ματς με την Γκάνα, με άπαντες να αναρωτιούνται την αιτία μίας τέτοιας απόφασης.

Εν τέλει, φαίνεται πως δεν είναι ο… κορονοϊός αλλά κάτι σοβαρότερο, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει πως ο επιθετικός της Άρσεναλ αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του! Μένει να δούμε αν η εν λόγω εξέλιξη προκύπτει από τον κορονοϊό ή αν ο Γκαμπονέζος αντιμετωπίζει προβλήματα που προϋπήρχαν και έκαναν τώρα την εμφάνισή τους.

Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη, ενώ το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό.

Δημήτρης Μανάκος