Θετικός στον κορονοϊό ο Κρίστενσεν, εκτός για το ντέρμπι με τη Σίτι!

Ο Αντρέας Κρίστενσεν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και θα απουσιάσει από τον ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ, προσθέτοντας ακόμη ένα πρόβλημα στην άμυνα της Τσέλσι. Ανάσα για τους «μπλε» η επιστροφή του Κένεντι από τη Φλαμένγκο.



Θετικός στον κορονοϊό ο Κρίστενσεν, εκτός για το ντέρμπι με τη Σίτι!

Ακόμη ένα πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα για την Τσέλσι καθώς ο Αντρέας Κρίστενσεν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και θα απουσιάσει από το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (15/01, 14:30) απέναντι στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ.

Ο Δανός ήρθε να προστεθεί στις ήδη αρκετές απουσίες στην αμυντική γραμμή των «μπλε» καθώς εκτός βρίσκεται και ο Τρέβορ Τσαλόμπα αλλά και οι μακροχρόνιες απουσίες των Ρις Τζέιμς και Μπεν Τσίλγουελ.

Θετική εξέλιξη για τον Τόμας Τούχελ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιστροφή του ακραίου μπακ-χαφ, Κένεντι, που βρισκόταν δανεικός στην Φλαμένγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος θα ενισχύσει την Τσέλσι στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, δίνοντας ανάσες στον Μάρκος Αλόνσο που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

Στράτος Μαρίνος