Εξετάζει την περίπτωση του Κάρολ για αντί-Γουντ η Μπέρνλι

Μετά την πώληση του Κρις Γουντ στη Νιούκαστλ έναντι 25 εκατ. λιρών, η Μπέρνλι ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Άντι Κάρολ ως ελεύθερο, δίνοντας την ευκαιρία στον Άγγλο επιθετικό να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.



Εξετάζει την περίπτωση του Κάρολ για αντί-Γουντ η Μπέρνλι

Η Μπέρνλι βρίσκεται σταθερά στην 18η θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ μόλις στο -2 από την 17η θέση και την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, οι «κλάρετς» διανύουν μία δύσκολη περίοδο καθώς στερούνται των υπηρεσιών του καλύτερού τους παίκτη, Μάξουελ Κορνέ, που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Μάλιστα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Κρις Γουντ, με τη Νιούκαστλ να πληρώνει την ρήτρα των 25 εκατ. λιρών για να τον κάνει δικό της. Το κενό του Νεοζηλανδού επιθετικού θέλει να καλύψει ο Σον Ντάις και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Μπέρνλι εξετάζει την περίπτωση του Άντι Κάρολ.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου με τη Ρέντινγκ και στη συνέχεια θα μείνει ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα τον προσεγγίσει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, ο 33χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το καλοκαίρι του 2021 που αποχώρησε από τις «καρακάξες».

 

Στράτος Μαρίνος