Απολογήθηκε ο Τσάκα για την κόκκινη κάρτα κόντρα στη Λίβερπουλ! (pic)

Ο Γκρανίτ Τσάκα απολογήθηκε για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Λίβερπουλ για το Carabao Cup, με τους συμπαίκτες του να του συμπαραστέκονται παρά το λάθος του.



Απολογήθηκε ο Τσάκα για την κόκκινη κάρτα κόντρα στη Λίβερπουλ! (pic)

Η Άρσεναλ άντεξε στο σφυροκόπημα της Λίβερπουλ και πήρε σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Carabao Cup στο Έμιρεϊτς. Οι «κανονιέρηδες» αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 70 λεπτά, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Γκρανίτ Τσάκα στο 24’ για ένα άτσαλο μαρκάρισμα στο Ντιόγκο Ζότα.

Ο Έλβετος κεντρικός χαφ αποβλήθηκε για μία ακόμη φορά στην καριέρα του, φέρνοντας την ομάδα του σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, απολογήθηκε στον κόσμο αλλά και στους συμπαίκτες του για την απερίσκεπτη ενέργειά του.

«Θέλω να απολογηθώ σε όλους. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και το πνεύμα που έδειξαν για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία», έγραψε σχετικά ο Τσάκα.

Μάλιστα, οι Ρομπ Χόλντινγκ και Αλεξάντερ Λακαζέτ απάντησαν στα σχόλια της δημοσίευσης πως «είναι όλοι μαζί», δείχνοντας πως η Άρσεναλ είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός σύλλογος.

 

Στράτος Μαρίνος