Επίσημες οι ημερομηνίες του 4ου γύρου του FA Cup για την Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι!

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων του 4ου γύρου του FA Cup, με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι να τις ανακοινώνουν!Επίσημες οι ημερομηνίες του 4ου γύρου του FA Cup για την Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι!

Στον 4ο γύρο του FA Cup βρίσκονται με κάθε επισημότητα η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, με τους «κόκκινους» να ξεπερνούν το εμπόδιο της Σριούσμπερι με 4-1 και τους «πολίτες» να κάνουν κάτι ανάλογο απέναντι στην Σουίντον, εκτός έδρας με το ίδιο σκορ.

Η κληρωτίδα τις έφερε αντιμέτωπες με την Κάρντιφ και την Φούλαμ αντίστοιχα και πριν από λίγο οι δύο διεκδικήτριες της Premier League ανακοίνωσαν τις ημέρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, η Σίτι θα υποδεχθεί την Φούλαμ στις 5 Φεβρουαρίου (17:00), ενώ η Λίβερπουλ θα κάνει το ίδιο με την Κάρντιφ την επόμενη ημέρα το μεσημέρι (14:00).

Αμφότερες είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με τους «γαλάζιους» να μετρούν δύο κατακτήσεις την τελευταία δεκαετία και την Λίβερπουλ να αναζητά το πρώτο της FA Cup μετά από 16 χρόνια !

 

Δημήτρης Μανάκος