Τζάροντ Μπόουεν: Πώς να μην σε θέλει η Λίβερπουλ μετά(;)

Ο Τζάροντ Μπόουεν ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Γουέστ Χαμ με 2-0 απέναντι στη Νόριτς, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα των «σφυριών» και συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, κάνοντας την Λίβερπουλ να τον «λιγουρεύεται».



Τζάροντ Μπόουεν: Πώς να μην σε θέλει η Λίβερπουλ μετά(;)

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε σχετικά άνετα της ουραγού Νόριτς με 2-0 και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Πρωταγωνιστής για τα «σφυριά» ήταν για ακόμη μία φορά ο Τζάροντ Μπόουεν πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του ενώ είδε ακόμη ένα να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Ο 25χρονος επιθετικός διανύει μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του μετρώντας ήδη 5 γκολ και 9 ασίστ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της επιθετικής λειτουργίας της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει φέτος η ομάδα του Ντέβιντ Μόγες ενώ παράλληλα αποτελεί έναν συνεχή πονοκέφαλο για τις αντίπαλες άμυνες.

Τα κατορθώματά του οδηγούν όλους τους ποδοσφαιρόφιλους σε μία εύλογη απορία. Πώς να μην σε θέλει η Λίβερπουλ μετά από τέτοιες εμφανίσεις; Μία ομάδα που η επιθετική της γραμμή απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Μανέ, ο Σαλάχ και ο Φιρμίνο, «γλυκοκοιτάζει» έναν νεαρό επιθετικό που μέχρι και πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Χαλ στις μικρότερες κατηγορίες.

Ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και άψογα τελειώματα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που αναγκάζει τους «ρεντς» να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν τον ταλαντούχο επιθετικό στο Άνφιλντ. Μία περίπτωση που φαντάζει δύσκολη, λόγω και των οικονομικών απαιτήσεων της Γουέστ Χαμ, ωστόσο οι επιδόσεις του στη φετινή σεζόν μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη μεταγραφή του στο Μέρσεϊσαϊντ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

 
 
 
 

 


Στράτος Μαρίνος