Η Τσέστερφιλντ «πικάρει» την Τότεναμ για τον αποκλεισμό από την Τσέλσι

Μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από την Τσέλσι από τα ημιτελικά του Carabao Cup, η Τσέστερφιλντ θέλησε να πειράξει τα «σπιρούνια» για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης εν αντιθέσει με την ομάδα της National League.



Η Τσέστερφιλντ «πικάρει» την Τότεναμ για τον αποκλεισμό από την Τσέλσι

Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ για τα ημιτελικά του Carabao Cup με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ να σκοράρει για ακόμη μία φορά και σε συνδυασμό με την άνετη επικράτηση στο Στάμφορντ Μπριτζ δύο εβδομάδες νωρίτερα, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού στις 27 Φεβρουαρίου στο Γουέμπλεϊ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, οι «μπλε» είχαν πάρει ακόμη μία άνετη πρόκριση κόντρα στην Τσέστερφιλντ, ομάδα που αγωνίζεται στην National League – 5η κατηγορία αγγλικού ποδοσφαίρου, επικρατώντας με το ευρύ 5-1.

Ωστόσο, το γκολ της τιμής που σκόραρε ο Ασαντέ πανηγυρίστηκε σαν «πρόκριση» από τους φίλους της Τσέστερφιλντ και έγινε αφορμή για «πικάρισμα» στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στην Τσέλσι.

«Λοιπόν, δεν μπορούν να σκοράρουν όλοι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης», ήταν η απάντηση της Τσέστερφιλντ στο tweet της Τότεναμ, μετά τον αποκλεισμό στο Carabao Cup.

 

Στράτος Μαρίνος