Δεύτερο επίσημο «χτύπημα» της Βίλα με Ντιν (vid)

Ο Λούκας Ντιν είναι και με τη βούλα παίκτης της Άστον Βίλα για τα επόμενα χρόνια, με τον Γάλλο φουλ μπακ να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του από την Έβερτον έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών. Back-to-back τα μεταγραφικά «χτυπήματα» των «χωριατών» μετά και τον Φιλίπε Κουτίνιο. 



Δεύτερο επίσημο «χτύπημα» της Βίλα με Ντιν (vid)

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έπειτα από 3,5 χρόνια στην Έβερτον αποχωρεί... κακήν κακώς από το «Γκούντισον Παρκ» και έγινε πλέον κάτοικος «Βίλα Παρκ», δίχως η νέα του ομάδα να διευκρινίσει τη διάρκεια του συμβολαίου.

Οι «χωριάτες» έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό που πλησιάζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή στο Μπέρμιγχαμ, με τον Ντιν ν' αποχωρεί από την Έβερτον αφήνοντας πολλές αιχμές.

«Πριν από έναν χρόνο υπέγραψα νέο συμβόλαιο με όραμα και φιλοδοξίες, όμως ήρθε ένα τέλος με τρόπο που δεν περίμενα. Ό,τι έγινε και ό,τι ειπώθηκε για εμένα τον τελευταίο μήνα με στεναχώρησαν ππολύ. Δεν θα μπω σε “πόλεμο” λέξεων με κανέναν. Ούτε η ομάδα το αξίζει, ούτε ο κόσμος, ούτε φυσικά εγώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης