Ανέβηκε στην τετράδα με Μπόουεν η Γουέστ Χαμ και «βύθισε» τη Νόριτς! (video)

Εξαιρετική ήταν η Γουέστ Χαμ στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι της Premier League με τη Νόριτς, με τα «σφυριά» να επικρατούν πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ (2-0), ανεβαίνοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος και «βουλιάζοντας» την ομάδα των Χρήστου Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη!



 Ανέβηκε στην τετράδα με Μπόουεν η Γουέστ Χαμ και «βύθισε» τη Νόριτς! (video)

Προσπάθησε, πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό αυτό για τη Νόριτς, με το σύνολο του Ντιν Σμιθ να ηττάται με 2-0 από την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, πιο εύκολα όμως από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο εξαιρετικός Μπόουεν, ο οποίος συμμετέχει σε τέρμα για τρίτη φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των «σφυριών». Αρχικά, σκόραρε στο 37ο λεπτό αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από τον VAR, και εν συνεχεία το σκηνικό επαναλήφθηκε με το σκορ όμως να διαφοροποιείται.

Ο Μπόουεν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε στο 43’ τον Κρουλ, επαναφέροντας επί της ουσίας την Γουέστ Χαμ στην τετράδα, μετά από 21 αναμετρήσεις, ενώ ταυτόχρονα ανάγκασε τη Νόριτς να ανοιχτεί και να ψάξει στο δεύτερο μέρος την ισοφάριση, δίχως να έχει στην σύνθεσή της τον Χρήστο Τζόλη (μπήκε στο 72') και τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Με αυτόν τον τρόπο τα «σφυριά» βρήκαν περισσότερους χώρους, απείλησαν στο 57’ με τον Φορνάλς να σημαδεύει το δοκάρι, αλλά «κλείδωσαν» το τρίποντο στο 85’, χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπόουεν στο ματς, που διαμόρφωσε εν τέλει και το τελικό σκορ.

Κάπως έτσι, η Νόριτς παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 20 ματς, απέχοντας ένα τρίποντο από την 17η Γουότφορντ, που όμως μετρά και δύο ματς λιγότερα.

 

 

Δημήτρης Μανάκος