Επικοινώνησε με την Λέστερ για τον Τίλεμανς η Άρσεναλ!

Μία απρόσμενη τηλεφωνική επικοινωνία έλαβε χώρα ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λέστερ, με τους «κανονιέρηδες» να μπαίνουν στην διαδικασία να ρωτήσουν τις «αλεπούδες» για τον Γιούρι Τίλεμανς, με στόχο να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.



Επικοινώνησε με την Λέστερ για τον Τίλεμανς η Άρσεναλ!

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Γιούρι Τίλεμανς, με τον Μικέλ Αρτέτα να θεωρεί πως θα μπορούσε να συμβάλλει τα μέγιστα στη νεανική ομάδα των «κανονιέρηδων» με την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση των Λονδρέζων ήρθε σε επαφή με την αντίστοιχη της Λέστερ, ρωτώντας τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή για τον Βέλγο στο «Κινγκ Πάουερ»,

Πιθανώς συζητήθηκαν οι οικονομικές απαιτήσεις της Λέστερ, αλλά και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή αναφορικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, η οποιαδήποτε εξέλιξη αναμένεται να σημειωθεί το καλοκαίρι, βάζοντας στην κουβέντα και το γεγονός πως ο Τίλεμανς «δένεται» με συμβόλαιο για 18 μήνες ακόμη.

Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ είναι υπαρκτό πάντως, αλλά προς το παρόν στο προσκήνιο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι μόνο ο Αρτούρ της Γιουβέντους!

Δημήτρης Μανάκος