Μετά τον Κουτίνιο η Άστον Βίλα συμφώνησε και για Ντιν!

Ο Λούκας Ντιν αναμένεται πολύ σύντομα να γίνει κάτοικος «Βίλα Παρκ», αφού η Άστον Βίλα και η Έβερτον φέρονται να συμφώνησαν στα 25 εκατομμύρια λίρες ώστε ο Γάλλος να μετακομίσει άμεσα στο Μπέρμιγχαμ. 



Μετά τον Κουτίνιο η Άστον Βίλα συμφώνησε και για Ντιν!

Ο Ντιν βρίσκει την διέξοδο που τόσο πολύ έψαχνε για να... απελευρωθεί από το «Γκούντισον Παρκ» και ανάγκασε την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ να βγάλει πολλά χρήματα από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι έτοιμος να βάλει τη φανέλα των «χωριατών» και να συνεχίσει την καριέρα του στα Μίντλαντς, αφού, το SkySports αναφέρει πως έχει ήδη επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και το κόστος της μεταγραφής του παίκτη θα φτάσει στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος επιλέγει την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ παρά το ενδιαφέρον που είχαν επιδείξει επίσης οι Τσέλσι, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ.

Στην Έβερτον βρέθηκε το 2018 όταν και μετακινήθηκε εκεί από την Μπαρτσελόνα έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, με την κατάσταση στο κλαμπ και τον Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία δεν μπορούσε να ταιριάξει, με αποτέλεσμα να είναι φευγάτος... από καιρό.

Κώστας Ζάλιαρης