Πήρε το εξ’ αναβολής η Σαουθάμπτον και προσπέρασε την Μπρέντφορντ στην βαθμολογία!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2022 στην Premier League η Σαουθάμπτον, η οποία επικράτησε με 4-1 της Μπρέντφορντ στο «Σεντ Μέρις», ξεπερνώντας την στην βαθμολογία!



Πήρε το εξ’ αναβολής η Σαουθάμπτον και προσπέρασε την Μπρέντφορντ στην βαθμολογία!

Την αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζει φανερά τις τελευταίες 40 ημέρες, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά η Σαουθάμπτον, με τους «αγίους» να επικρατούν της Μπρέντφορντ με 4-1, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, οι «άγιοι» προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με τον Μπεντνάρεκ, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως μόνο η Μπρέντφορντ και η Νόριτς ξεκινούν στατιστικά τόσο άσχημα τα παιχνίδια τους.

Οι «μέλισσες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ για 13η φορά στην σεζόν αλλά δεν έδειξαν να επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό, αξιοποιώντας ιδανικά την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Εμπουέμο.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Premier League που πέτυχε χατ-τρικ στο FA Cup, κατέγραψε ασίστ απέναντι στη Σαουθάμπτον και η ισοφάριση ήρθε άμεσα, με τον Γιάνελτ να «γράφει» το 1-1 στο 23’.

Και πάλι όμως η ανασταλτική αδυναμία της Μπρέντφορντ έκανε την εμφάνισή της, με την Σαουθάμπτον να σκοράρει για 3η φορά στην χρονιά, δύο φορές στο ημίχρονο. Το αυτογκόλ του Φερνάντες στο 34’, μετά από το δοκάρι του Ντιαλό,  είχε ως συνέπεια το 2-1, το οποίο αποτέλεσε και το σκορ της ανάπαυλας.

Η ομάδα του Φρανκ έπρεπε να βρει αντίδραση, αλλά το γεγονός πως κλήθηκε και πάλι να διαχειριστεί πως δεν κερδίζει μετά από 45 λεπτά, με την τελευταία φορά να ήταν το Νοέμβριο απέναντι στην Έβερτον, κατέστησε το εγχείρημα ακόμη πιο δύσκολο.

Εν τέλει, η Σαουθάμπτον δεν της έδωσε καν το περιθώριο να ελπίζει. Ο Μπρόχα σκόραρε στο 49΄ με ωραίο σουτ, έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ενώ 20 λεπτά μετά ο Άνταμς έκανε το 4-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Δημήτρης Μανάκος