Τα δίνει όλα για τον Βλάχοβιτς η Άρσεναλ, μπαίνει στο «παιχνίδι» και η Τότεναμ!

Είναι δεδομένο πλέον πως ο βασικός στόχος της Άρσεναλ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Premier League αλλά αβέβαιος για την επιλογή του. Στο «παιχνίδι» για την απόσπαση της υπογραφής του, έχει προστεθεί αισίως και η Τότεναμ!



Τα δίνει όλα για τον  Βλάχοβιτς η Άρσεναλ, μπαίνει στο «παιχνίδι» και η Τότεναμ!

Μεγάλη είναι η πέραση που φαίνεται πως έχει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς στο Βόρειο Λονδίνο, με τον επιθετικό της Φιορεντίνα να αποτελεί την βασική προτεραιότητα τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Τότεναμ, αλλά για διαφορετικές μεταγραφικές περιόδους.

Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» και ο τεχνικός διευθυντής τους, Έντου, κάνουν ό,τι μπορούν για να αποσπάσουν άμεσα την υπογραφή του Βλάχοβιτς, έχοντας και καλές σχέσεις με την Φιορεντίνα, λόγω και του δανεισμού του Λούκας Τορέιρα, ο οποίος επίσης περιλαμβάνεται στις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, ο Βλάχοβιτς αν και σκέφτεται την προοπτική της Άρσεναλ, εντούτοις φημολογείται πως επηρεάζεται από τους ατζέντηδές του. Τους ανθρώπους δηλαδή που έχει κοντά του και διαχειρίζονται το ζήτημα της μεταγραφής του, οι οποίοι έχουν σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον…. Ντάνιελ Λίβι και την Τότεναμ.

Κάπως έτσι, οι «spurs» έχουν μπει επίσης στο «παιχνίδι» της απόκτησής του, αλλά με βασικό τους στόχο την αγορά του το καλοκαίρι, θεωρώντας πως είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης σε περίπτωση αποχώρησης του Χάρι Κέιν.

Σε αυτά τα πλαίσια, κινείται την δεδομένη χρονική στιγμή η περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς για την Άρσεναλ και την Τότεναμ! Μένει να δούμε όμως τι θα πει και ο ίδιος, ο οποίος προς το παρόν μένει στην Φλωρεντία αλλά θα μπορούσε να δει το μέλλον του στο Βόρειο Λονδίνο!

Θα τον προσελκύσει περισσότερο το νεανικό ρόστερ των «κόκκινων» και το ενδεχόμενο επιστροφής της Άρσεναλ στο Champions League ή μία συνεργασία με τον Αντόνιο Κόντε; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος