Η επική αντίδραση του Τζέραρντ την ώρα που οι παίκτες της Γιουνάιτεντ… προθερμαίνονταν! (video)

Περίεργο φάνηκε στον Στίβεν Τζέραρντ το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προθερμαίνονταν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, με τον «φακό» να αποθανατίζει την… επική αντίδρασή του.



Η επική αντίδραση του Τζέραρντ την ώρα που οι παίκτες της Γιουνάιτεντ… προθερμαίνονταν! (video)

Μπορεί η Άστον Βίλα να μην κατάφερε ποτέ να «βγάλει» το γκολ του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και να σκοράρει στο «Όλντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το στιγμιότυπο του ματς δεν ήταν ούτε τα γκολ που της ακυρώθηκαν, ούτε το γκολ του Σκωτσέζου στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πρόκειται μάλιστα για κάτι εντελώς… εξωαγωνιστικό μιας και έλαβε χώρα στην ανάπαυλα! Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν ολοκληρώσει την ομιλία τους με τον Ραλφ Ράνγκνικ και είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο και αντιστοίχως ο Στίβεν Τζέραρντ ανέμενε την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ενδιάμεσα ο γυμναστής των «κόκκινων διαβόλων» ξεκίνησε να προθερμαίνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνέχεια, με όλους εξ’ αυτών να κάνουν σπριντ στο… πλάγιο.

Η κάμερα τότε στράφηκε στον προπονητή της Άστον Βίλα, με την αντίδρασή του να είναι… επική! Έμοιαζε να μην αντιλαμβάνεται τον λόγο που συμβαίνει αυτό, μην μπορώντας να κρύψει την απορία του…

 

@jbradbourn10 Gerrards reaction to Uniteds half time sprints 😂🤣😂🤣😂 @LADbible @SPORTbible #fyp #football #gerrard #manchesterunited #astonvilla #comedy #funny ♬ Match of the Day - Theme Song - BBC Sport

Δημήτρης Μανάκος