Η EFL δεν θα ασχοληθεί με οποιαδήποτε έρευνα εις βάρος της Λίβερπουλ

Τέλος βάζει η EFL στο ζήτημα που προέκυψε από τις ομάδες των τριών χαμηλότερων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου και δεν θα γίνει καμία έρευνα για την ακριβή αιτιολόγηση της αναβολής του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ για το θέμα των κρουσμάτων. Η EFL δεν θα ασχοληθεί με οποιαδήποτε έρευνα εις βάρος της Λίβερπουλ

Η διοργανώτρια αρχή του Carabao Cup και των τριών χαμηλότερων επαγγελματικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου, άκουσε παράπονα από αρκετές ομάδες των Championship, LeagueOne και LeagueTwo τις τελευταίες ώρες.

Αυτά τα παράπονα αφορούσαν στη δήλωση του Κλοπ περί του ενός κρούσματος που είχε τελικά η Λίβερπουλ, σε πλήρη αντίθεση με την έξαρση που παρουσιαζόταν τις προηγούμενες μέρες και οδήγησε με λανθασμένα συμπεράσματα στην αναβολή του ημιτελικού με την Άρσεναλ για το LeagueCup.

Ο λόγος είναι πως οι σύλλογοι των χαμηλότερων κατηγοριών είχαν ζητήσει πολλάκις αναβολές σε δικά τους ματς λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο εσωτερικό τους και είχαν εισπράξει αρνητική απάντηση. Τώρα, η EFL αποφάσισε να μη γίνει ο πρώτος ημιτελικός του «Έμιρεϊς», παρά το γεγονός πως οι «κόκκινοι» είχαν μόλις ένα κρούσμα έπειτα από τρεις διαφορετικούς ελέγχους.

Όπως και να 'χει, η έρευνα για την οποία πίεσαν την Football League αρκετές ομάδες, δεν θα πραγματοποιηθεί...

Κώστας Ζάλιαρης