«Χτύπησε» νωρίς, άντεξε και πέρασε η Γιουνάιτεντ (vids)

Μπορεί ο κόσμος στο «Ολντ Τράφορντ» να γκρίνιαξε ξανά με την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, η ομάδα του Ράνγκνικ επικράτησε 1-0 της Άστον Βίλα και πέρασε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα κοντραριστεί με την Μίντλεσμπρο. Δοκάρι και δυο ακυρωθέντα τέρματα για τους «χωριάτες» στο «Ολντ Τράφορντ», αποδοκιμάστηκε έντονα και απάντησε με ένα βλέμμα ο Τζέραρντ προς τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων»!  



«Χτύπησε» νωρίς, άντεξε και πέρασε η Γιουνάιτεντ (vids)

Με τους Κριστιάνο και Μαγκουάιρ απόντες και με τον Στίβεν Τζέραρντ φυσικά ν' αποδοκιμάζεται έντονα στην επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε από πολύ νωρίς να πάρει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και να βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Στο 8ο λεπτό από ένα γέμισμα του Φρεντ που δεν φαινόταν και τόσο επικίνδυνο, ο ΜακΤόμινεϊ κατάφερε με δυνατή κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των «κόκκινων διαβόλων». Ο ρυθμός στο πρώτο 20λεπτο ήταν ταχύς, με τους «χωριάτες» βέβαια να προσπαθούν ν' απαντήσουν και ν' αντιδράσουν άμεσα. Η ομάδα του Ράνγκνικ αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο υπομονής έχοντας και το προβάδισμα και κάπως έτσι έπαιρναν το θάρρος οι «χωριάτες». Στο 29' ο Όλι Γουότκινς εκμεταλλευόμενος κάκιστη κίνηση του Λίντελοφ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε μια τεράστια ευκαιρία για το σύνολο του Τζέραρντ, για να έρθει και ο Τζέικομπ Μέρφι λίγο αργότερα ν' απειλήσει με ένα σουτ που κόντραρε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Βίλα πίστεψε πως είχε ισοφαρίσει, όμως, ο VAR είχε αντίθεση άποψη. Από γέμισμα του ΜακΓκιν σε εκτέλεση φάουλ, ο Κονσά με κεφαλιά «σέρβιρε» στον Ινγκς που σκόραρε, όμως, εντοπίστηκε επιθετικό φάουλ στην περιοχή προς τον Έντινσον Καβάνι κι έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους στο «Ολντ Τράφορντ» παρέμεινε. Στο 60' ήρθε και νέο ακυρωθέν γκολ του Ινγκς, που όμως ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν για να βρουν την απάντηση στο γκολ του ΜακΤόμινεϊ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να παίρνει ραβασάκι από τον Ράνγκνικ και να το μεταφέρει και στον Καβάνι μήπως και συνεννοηθούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, λίγο αργότερα αποχώρησε ο Matador και ο Φαν Ντε Μπεεκ έπαιξε ως ... ψευτοεννιάρι, με τον Μπρούνο ως 10άρι και στα πλάγια τους Γκρίνγουντ και Ράσφορντ. Ο τελευταίος στο 74' απέτυχε απλά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Μαρτίνες να τον προλαβαίνει σε φάση που θα έπρεπε να έχει σκοράρει δίχως δεύτερη κουβέντα. Η Άστον Βίλα παρέμενε αρκετά ανταγωνιστική και αυτό έκανε το Stretford End να γκρινιάξει αρκετά στα τελευταία 15 λεπτά του ματς, ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε και η Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο.

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης