Ομάδες της EFL ζητούν έρευνα για την αναβολή του ματς του Λιγκ Καπ της Λίβερπουλ αφού δεν είχε κρούσματα

Η Λίβερπουλ ενδεχομένως να βρεθεί μπροστά σε μπελάδες έπειτα από την πίεση που ασκείται στην EFL από τις ομάδες των τριών χαμηλότερων επαγγελματιών κατηγοριών της Αγγλίας για την αναβολή του ματς του Λιγκ Καπ των «κόκκινων» απέναντι στην Άρσεναλ, αφού τελικά οι Πρωταθλητές του 2020 δεν είχαν κρούσματα...



Ομάδες της EFL ζητούν έρευνα για την αναβολή του ματς του Λιγκ Καπ της Λίβερπουλ αφού δεν είχε κρούσματα

Ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο μετά το 4-1 επί της Σριούσμπερι για το Κύπελλο στο «Άνφιλντ» το απόγευμα της Κυριακής ανέφερε πως τελικά μονάχα ο Αλεξάντερ – Άρνολντ είχε κολλήσει κορονοϊό και ουδείς άλλος το τελευταίο διάστημα, αφού, τα αμφίβολα αποτελέσματα των περισσότερων τεστ τελικά αποδείχθηκαν αρνητικά.

Πραγματοποιήθηκαν τρεις διαφορετικοί έλεγχοι στη Λίβερπουλ τις μέρες που προηγήθηκαν της 6ης Ιανουαρίου, όταν και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Λιγκ Καπ απέναντι στην Άρσεναλ. Το ματς αναβλήθηκε λόγω έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στους «κόκκινους», όμως, τελικά αυτό δεν ήταν αληθές.

Πάνω σε αυτό ποντάρουν οι ομάδες της EFL και σύμφωνα με το Athletic ζητούν έρευνα από την διοργανώτρια αρχή προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Λίβερπουλ και αντίθετα, έχουν εισπράξει αρνητική απάντηση σε δικά τους αιτήματα αναβολής για πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις οι σύλλογοι της Football League.

Κώστας Ζάλιαρης