Κλοπ: «Υπήρχαν πολλά ψευδώς θετικά κρούσματα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως πολλά από τα θετικά κρούσματα που ανάγκασαν την Λίβερπουλ να αναβάλει την αναμέτρηση με την Άρσεναλ ήταν απόρροια λανθασμένου τεστ Covid.



Κλοπ: «Υπήρχαν πολλά ψευδώς θετικά κρούσματα»

Η Λίβερπουλ είχε ζητήσει την αναβολή του πρώτου ημιτελικού του Carabao Cup κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη Πέμπτη καθώς υπήρχε έξαρση του κορονοϊού ανάμεσα στις τάξεις της ομάδας.

Στον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Σριούσμπερι, οι «ρεντς» παρατάχθηκαν με 6 εφήβους στο αρχικό σχήμα λόγω των κρουσμάτων, ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως βρέθηκαν πολλά ψευδώς θετικά κρούσματα στην ομάδα ενώ ο μοναδικός που είχε προσβληθεί πραγματικά από τον ιό ήταν ο Τρεντ Αλεξλαντερ-Άρνολντ. Μάλιστα, ο κανονισμός απαγορεύει ακόμη και σε αυτούς που βρέθηκαν λανθασμένα θετικοί στον Covid να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παραταχθεί με αρκετές απουσίες.

«Την περασμένη εβδομάδα είχαμε έξαρση και φάνηκε ότι είχαμε πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα, αλλά οι κανόνες είναι όπως είναι, και έτσι όλοι αυτοί οι παίκτες που βρέθηκαν ψευδώς θετικοί δεν μπορούσαν να παίξουν. Το μόνο πραγματικά θετικό κρούσμα ήταν του Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ και όλα τα υπόλοιπα ήταν ψευδώς θετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των «ρεντς».

 

Στράτος Μαρίνος