Συνεχάρη τους παίκτες της Σριούσμπερι στα αποδυτήρια ο Φαν Ντάικ, που έδωσε και την φανέλα του!

Σε μία εξαιρετική κίνηση προέβη ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Σριούσμπερι, με τον Ολλανδό στόπερ να πηγαίνει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους δώσει την φανέλα του.



Συνεχάρη τους παίκτες της Σριούσμπερι στα αποδυτήρια ο Φαν Ντάικ, που έδωσε και την φανέλα του!

Μία εξαιρετική κίνηση έλαβε χώρα στο τέλος της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Σριούσμπερι, στον 3ο γύρο του FA Cup, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 4-1, αλλά τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια της ομάδας από την League One.

Πήγε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, μοίρασε μπράβο στους αντιπάλους του, ενώ χάρισε και μία φανέλα του στους παίκτες της Σριουσμπερι, καταθέτοντας και επί του πρακτέος τον σεβασμό του.

Το εν λόγω περιστατικό έκανε γνωστό ο προπονητής της Σριούσμπερι, Στιβ Κότεριλ, ο οποίο δήλωσε για τον Φαν Ντάικ τα εξής:

«Ο Βίρτζιλ ήρθε στα αποδυτήρια και μας συνεχάρη όλους, φέρνοντας μαζί και την φανέλα του. Δεν είναι απλά ένας παίκτης παγκοσμίου κλάσεως, είναι Κύριος και ήταν μεγάλη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές μας η αναμέτρηση αυτή»!

Δημήτρης Μανάκος