Ο 19χρονος Πάλμερ έχει σκοράρει σε 5 διαφορετικές διοργανώσεις στη φετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο 19χρονος Κόουλ Πάλμερ δεν σταματάει να σκοράρει στη φετινή σεζόν, έχοντας ανοίξει λογαριασμό στις 5 από τις 7 διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.



Ο 19χρονος Πάλμερ έχει σκοράρει σε 5 διαφορετικές διοργανώσεις στη φετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Με αρκετούς βασικούς στο αρχικό της σχήμα, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μία ακόμη άνετη πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup επικρατώντας με 4-1 της Σουίντον που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία Αγγλίας.

Παρά τα μεγάλα ονόματα των «πολιτών», τη διαφορά στην αναμέτρηση την έκανε ένα 19χρονο ταλέντο που διατηρεί άριστη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο λόγος για τον Κόουλ Πάλμερ που πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στη Σουίντον.

Με μία ασίστ και ένα γκολ-αριστούργημα, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έκλεψε την παράσταση αναδείχθηκε MVP του αγώνα, κάνοντας τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τρίβει τα χέρια του.

Με το γκολ που πέτυχε, ο Πάλμερ, έφτασε τα 9 μέσα στη σεζόν σε μόλις 18 εμφανίσεις. Ωστόσο, το συναρπαστικό με το κατόρθωμα του νεαρού είναι ο αριθμός των διοργανώσεων στις οποίες έχει σκοράρει, φτάνοντας τις 5 στη φετινή χρονιά.

Μετράει 5 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ 2, από 1 σε Τσάμπιονς Λιγκ, Λιγκ Καπ, EFL Trophy και πλέον βρήκε δίχτυα και για το FA Cup χαρίζοντας ένα εκπληκτικό στατιστικό. Μάλιστα, η μοναδική διοργάνωση στην οποία δεν έχει καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό είναι η Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που θα αλλάξει πολύ σύντομα.

 

 


Στράτος Μαρίνος