Φρεντ για την κρίση στη Γιουνάιτεντ: «Ψευδείς ειδήσεις, είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να μείνω»

Ο Φρεντ διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι ανάμεσα στους παίκτες που θέλουν να αποχωρήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο σύλλογο.



Φρεντ για την κρίση στη Γιουνάιτεντ: «Ψευδείς ειδήσεις, είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να μείνω»

Τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μυρίζουν μπαρούτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή περίοδο κάτι που αποδεικνύεται και από τους 17 παίκτες που θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω της δυσπιστίας τους προς τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Ένας από αυτούς ήταν σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Φρεντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν είναι εμφανώς βελτιωμένος μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές. Για τα δημοσιεύματα αυτά τοποθετήθηκε δημόσια ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από τους «κόκκινους διαβόλους» και πως τα σενάρια αυτά δεν ευσταθούν.

«Τις τελευταίες ημέρες διάβασα πολλές ψευδείς ειδήσεις που αφορούσαν το όνομά μου και άλλους αθλητές της ομάδας. Δεν συνηθίζω να απαντώ δημόσια σε αμφιλεγόμενα πράγματα, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να το κάνω.

Θέλω απλώς να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν έχω εκφράσει ποτέ καμία δυσαρέσκεια και το ενδεχόμενο να φύγω από τον σύλλογο. Μην παραπλανηθείτε από ψευδείς ειδήσεις. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με μεγάλη αφοσίωση για να επιδιώξουμε τους στόχους μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Φρεντ.

 

Στράτος Μαρίνος