«Νοσοκομείο» η Λιντς ενόψει Γουέστ Χαμ!

Η Λιντς είναι έτοιμη να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ για τον 3ο γύρο του FA Cup μετρώντας 8 απουσίες σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμών.



«Νοσοκομείο» η Λιντς ενόψει Γουέστ Χαμ!

Φέτος δεν είναι η χρονιά της! Η Λιντς, που την περσινή χρονιά «τερμάτισε» στην 9η θέση της βαθμολογίας, μοιάζει φέτος να καταρρέει καθώς το μικρό της ρόστερ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Τα «παγώνια» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τους τραυματισμούς βασικών παικτών από την αρχή της χρονιάς, με τους Πάτρικ Μπάμφορντ και Κάλβιν Φίλιπς να παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, ταξίδεψε στο Λονδίνο για την αυριανή της αναμέτρηση στον 3ο γύρο του FA Cup με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, έχοντας 8 παίκτες εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, μετά τους Λίαμ Κούπερ, Τσάρλι Κρεσγουελ, Κάλβιν Φίλιπς, Ροντρίγκο, Πασκάλ Στράουκ και Τζέιμι Σάκλιτον, στη λίστα με τους τραυματίες βρέθηκαν και οι Τζο Γκέλχαρντ και Τάιλερ Ρόμπερτς.

Μοναδική παρηγοριά για τον Μαρσέλο Μπιέλσα είναι η επιστροφή του πρώτου σκόρερ της Λιντς την περασμένη σεζόν, Πάτρικ Μπάμφορντ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Στράτος Μαρίνος