Οι «κομμένοι» του Κόντε στην Τότεναμ και η στήριξη του Λίβι!

Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται πως έχει αποφασίσει σε ποιους παίκτες  δεν θα υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν και θα ήθελε να αποχωρήσουν από το ρόστερ με στόχο να εξοικονομηθούν χρήματα για το μπάτζετ της ομάδας.



Οι «κομμένοι» του Κόντε στην Τότεναμ και η στήριξη του Λίβι!

Τον Νοέμβριο, η Τότεναμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε με στόχο η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά το ανεπιτυχές ξεκίνημα στη χρονιά υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Ιταλός τεχνικός έχει κάνει σημαντική δουλειά στα «σπιρούνια» μετρώντας 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 12 παιχνίδια που έχει καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Μάλιστα, η επιρροή του 52χρονου τεχνικού φαίνεται πως είναι αρκετά μεγάλη, με τον ιδιοκτήτη των «σπερς», Ντάνιελ Λίβι, να στηρίζει όλε στις αποφάσεις του Κόντε, ακόμα και αυτές που έχουν να κάνουν με τους «κομμένους» παίκτες από το ρόστερ.

Ποιοι είναι αυτοί; Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, ο Ιταλός τεχνικός έχει καταλήξει στους Ντέλε Άλι, Στίβεν Μπέργκβαϊν, Ματ Ντόχερτι και Τανγκί Εντομπελέ για να αποχωρήσουν από το Λονδρέζικο σύλλογο ενώ κοντά στην πόρτα της εξόδου μπορεί να βρεθούν και οι Λο Σέλσο και Τζαφέτ Τανγκάνγκα.

Βέβαια, είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρουν να αποχωρήσουν όλοι αυτοί οι παίκτες, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να βρουν χρόνο μέσα στο υπόλοιπο της σεζόν υπό τις οδηγίες του 52χρονου τεχνικού.

Στράτος Μαρίνος