Κουτίνιο: «Ο Τζέραρντ είναι ο καλύτερος μέσος»

Αναδρομή πίσω στο 2017, όταν ο Φελίπε Κουτίνιο όντας παίκτης της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ο καλύτερος μέσος που έχει παίξει ποτέ μαζί, διαλέγοντάς τον στην ονειρική ομάδα του για 5x5.



Κουτίνιο: «Ο Τζέραρντ είναι ο καλύτερος μέσος»

Η επιστροφή του Φελίπε Κουτίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ είναι γεγονός με την Άστον Βίλα να βρίσκει τη χρυσή τομή με τη Μπαρτσελόνα για το δανεισμό του Βραζιλιάνου μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα ξανά σμίξει με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ελπίζοντας να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του μετά τις δυσκολίες που πέρασε στη Καταλονία.

Πίσω στο 2017, ο Κουτίνιο είχε κλήθηκε να διαλέξει έναν μέσο για την ονειρική πεντάδα του για 5x5, ανέφερε πως ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο καλύτερος μέσος που είχε ποτέ για συμπαίκτη, μαθαίνοντας πολλά από τον θρύλο των «ρεντς».

«Stevie G, εύκολη επιλογή. Ένας από τους καλύτερους που έχω παίξει ποτέ, έμαθα πολλά από αυτόν. Επίσης όταν έφτασα εδώ (σ.σ Λίβερπουλ), ήταν σαν όνειρό μου να παίξω μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που έβλεπα στη Βραζιλία και έπαιζα μαζί του στο PlayStation. Ο Τζέραρντ είναι ο καλύτερος μέσος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φελίπε Κουτίνιο.

 

Στράτος Μαρίνος