«Το συμβόλαιο του Κουτίνιο διαθέτει οψιόν αγοράς 33 εκατ. λιρών»

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για το δανεισμό του Φελίπε Κουτίνιο στην Άστον Βίλα, με τη Μπαρτσελόνα να φέρεται να έχει συμφωνήσει για μία οψιόν αγοράς ύψους 33 εκατ. λιρών για το Βραζιλιάνο.



«Το συμβόλαιο του Κουτίνιο διαθέτει οψιόν αγοράς 33 εκατ. λιρών»

Στίβεν Τζέραρντ και Φελίπε Κουτίνιο θα συνεργαστούν και πάλι μαζί, μετά τη θητεία τους στη  Λίβερπουλ, καθώς ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε το δανεισμό του στην Άστον Βίλα έως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο 29χρονος θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από τις δύσκολες σεζόν που πέρασε στην Μπαρτσελόνα με αρκετούς τραυματισμούς.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «χωριάτες» συμφώνησαν να πληρώσουν το 65% του μισθού του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ενώ συμπεριέλαβαν και μία οψιόν αγοράς ύψους 33 εκατ. λιρών.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον ο Κουτίνιο βρει και πάλι τον καλό του εαυτό στην Αγγλία, ο Στίβεν Τζέραρντ θα μπορέσει να τον κρατήσει στην ομάδα με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα ξόδεψε η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει από τη Λίβερπουλ το 2018.

 

Στράτος Μαρίνος