Άνοιξε ξανά το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως άνοιξε εκ νέου το προπονητικό της κέντρο μετά την έξαρση των κρουσμάτων ανάμεσα στις τάξεις της ενώ ο άμεσος συνεργάτης του Γιούργκεν Κλοπ, Πίτερ Κράβιτζ αναλαμβάνει χρέη προπονητή.



Άνοιξε ξανά το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του προπονητικού της κέντρου, AXA Training Center, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που βρέθηκαν σε παίκτες και μέλη της ομάδας.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων οδήγησε επίσης και στην αναβολή της αναμέτρησης των «ρεντς» κόντρα στην Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Carabao Cup που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 07/01.

Ωστόσο, με νέα ανακοίνωση, η Λίβερπουλ έκανε γνωστό πως το προπονητικό κέντρο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, έπειτα από συνεννόηση με την αρμόδια αρχή Δημόσιας υγείας και οι προετοιμασίες για τον αγώνα της Κυριακής αναμένεται να ξεκινήσουν εντός της ημέρας.

Οι Πεπ Λίντερς και Γιούργκεν Κλοπ παραμένουν σε καραντίνα καθώς βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 και στον πάγκο των «ρεντς» για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Σριούσμπερι Τάουν θα καθίσει ο συνεργάτης του Γερμανού τεχνικού, Πίτερ Κράβιτζ.

 

Στράτος Μαρίνος