Πράσινο φως από τη FIFA για τη διεξαγωγή των εξ αναβολής παιχνιδιών της Πρέμιερ Λιγκ στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων το Γενάρη!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ κατά τη διάρκεια του break για τις εθνικές ομάδες μετά τη έγκριση της FIFA, με την προϋπόθεση πως οι σύλλογοι θα αφήσουν τους διεθνείς τους να αγωνιστούν με τις χώρες τους.



Πράσινο φως από τη FIFA για τη διεξαγωγή των εξ αναβολής παιχνιδιών της Πρέμιερ Λιγκ στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων το Γενάρη!

Οι συνεχείς τραυματισμοί αλλά και οι μολύνσεις από τον Covid-19 στους συλλόγους, έχει αναγκάσει 18 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ να αναβληθούν, με το πρόγραμμα να γίνεται όλο και πιο επιβαρυμένο για τις ομάδες.

Τη λύση στο πρόβλημα ήρθε να δώσει η FIFA, η οποία επέτρεψε στους συλλόγους της Λίγκας να προγραμματίσουν τους εξ αναβολής αγώνες τους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα συμβεί εφόσον οι ομάδες έχουν αφήσει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές τους να αγωνιστούν με τη φανέλα της χώρας τους. Αυτό σημαίνει πως αρκετές ομάδες θα έχουν ελλείψεις βασικών παικτών και οι αγώνες θα πραγματοποιούνται μόνο αν και οι δύο αντίπαλοι είναι σύμφωνοι με την απόφαση της FIFA.

Μέχρι στιγμής μόλις 3 από τα 18 εξ αναβολής παιχνίδια έχουν βρει νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή τους.

Στράτος Μαρίνος