Ακούει προτάσεις για τον Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ, παρά το «ναυάγιο» με Βλάχοβιτς!

Εξελίξεις αναμένονται αναφορικά με το ζήτημα της παραμονής του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να αναμένουν προτάσεις από συλλόγους για την παραχώρηση του Γκαμπονέζου επιθετικού.



Ακούει προτάσεις για τον Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ, παρά το «ναυάγιο» με Βλάχοβιτς!

Μπορεί ο τέως αρχηγός της Άρσεναλ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να μην αγωνίζεται με την ομάδα του από τις 6 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι επιδόσεις των «κανονιέρηδων» μόνο αρνητικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Έχουν επικρατήσει σε πέντε περιπτώσεις σε έξι ματς, έχουν βρει 20 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και οι εγκωμιαστικές δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τον νυν αρχηγό της, Αλεξάντερ Λακαζέτ, έχουν ως αποτέλεσμα ο Γκαμπονέζος επιθετικός να μην κρίνεται την δεδομένη χρονική στιγμή απαραίτητος.

Για τον λόγο αυτό, τόσο η διοίκηση της Άρσεναλ, όσο και ο Μικέλ Αρτέτα έχουν αποφασίσει να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση κάνει την εμφάνισή της επίσημα και αφορά τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, όμως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους εξακολουθούν να εμπλέκονται στα σενάρια απόκτησής του. Βεβαίως, αντιλαμβάνεται κανείς πως αν ο Γκαμπονέζος πουληθεί και ο Μπαλογκάν αποχωρήσει με την μορφή δανεισμού για την Μίντλεσμπρο όπως συζητείται, κάποιος ή… κάποιοι θα πρέπει να τους αναπληρώσουν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, με την Φιορεντίνα να έχει αποδεχθεί πρόταση της Άρσεναλ που περιλαμβάνει και μόνιμο deal με τον Λούκας Τορέιρα, αλλά την πλευρά του ποδοσφαιριστή να την απορρίπτει!

 

Δημήτρης Μανάκος