Ο Μεντί μεταφέρθηκε σε μία από τις πιο βίαιες φυλακές της Αγγλίας

Ο κατηγορούμενος για επτά βιασμούς, Μπέντζαμιν Μεντί μεταφέρθηκε σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές του Μάντσεστερ, στην οποία βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 



Ο Μεντί μεταφέρθηκε σε μία από τις πιο βίαιες φυλακές της Αγγλίας

Ο Μπέντζαμιν Μεντί έχει κριθεί προφυλακιστέος μετά τις 7 κατηγορίες για βιασμό που είχαν διαπραχθεί μεταξύ του Οκτωβρίου του 2020 έως και τον Αύγουστο του 2021. Ωστόσο, ο Γάλλος αμυντικός άλλαξε πρόσφατα περιβάλλον εγκλεισμού καθώς μεταφέρθηκε σε μία από τις πιο βίαιες φυλακές του Μάντσεστερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Sun», ο 27χρονος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αποφυλακίστηκε από τη φυλακή HMP Altcourse του Λίβερπουλ και μεταφέρθηκε στη Strangeways του Μάντσεστερ, μία από τις βιαιότερες και σκληρότερες φυλακές της Αγγλίας.

Μάλιστα, το εν λόγω σωφρονιστικό ίδρυμα διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη την παραμονή του Γάλλου αμυντικού.

«Η φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ είναι από τις πιο βίαιες φυλακές της χώρας μας. Το άλλο πρόβλημα είναι ο αριθμός των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι εδώ. Θα φωνάζουν το όνομά του για εβδομάδες και δεν θα μπορεί καν να κοιμηθεί, ειδικά επειδή κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα. Υπάρχουν επίσης υποστηρικτές της Σίτι εδώ, αλλά δεν θα παρέμβουν για να υπερασπιστούν κάποιον που κατηγορείται για βιασμό» αποκάλυψε μια πηγή στη «Sun».

Η δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί αναμένεται να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο καθώς έχει προγραμματιστεί είτε για τις 27 Ιουνίου είτε για την 1η του Αυγούστου.

Στράτος Μαρίνος