Έρικσεν: «Θέλω να πάω στο Μουντιάλ, η καρδιά μου πλέον δεν είναι πρόβλημα» (vids)

Ο ήρωας, Κρίστιαν Έρικσεν, βάζει στόχο την παρουσία του στο Μουντιάλ του Δεκέμβρη στο Κατάρ και «βροντοφωνάζει» πως η ανακοπή καρδιάς στο Euro του περασμένου καλοκαιριού ήταν απλά ένα στιγμιαίο πρόβλημα που πλέον έχει ξεπεραστεί! 



Έρικσεν: «Θέλω να πάω στο Μουντιάλ, η καρδιά μου πλέον δεν είναι πρόβλημα» (vids)

Με περίσσια δύναμης ψυχής, αυτοπεποίθηση και πείσμα για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του και εξέφρασε το μεγάλο του όνειρο. 

«Αν θα με επιλέξει ο προπονητής και αν θα μπορώ να ξαναπαίξω είναι άλλη κουβέντα, όμως, είναι όνειρο να βρεθώ στο Μουντιάλ του Κατάρ» είπε ο Δανός πρώην αστέρας των Τότεναμ και Ίντερ που πλέον προπονείται στην Οντένσε για να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 

«Θέλω να ξαναπαίξω στο Parken με την εθνική ομάδα και ν' αποδείξω σε όλους πως ό,τι συνέβη το καλοκαίρι ήταν μια κακή στιγμή. Είμαι ξανά σε εκπληκτική κατάσταση, η καρδιά μου πλέον δεν είναι πρόβλημα» είπε ο μεγάλος άτυχος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2021 που είχε σοκάρει τον κόσμο με την κατάρρευσή του και την ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης