Επικός Λάζε: Τον ρώτησαν για το Γιουρόπα Λιγκ και εκείνος σκεφτόταν τις… διακοπές! (vid)

Στιγμές γέλιου προσέφερε ο Μπρούνο Λάζε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς δεν κατάλαβε την ερώτηση του δημοσιογράφου για το Γιουρόπα Λιγκ, απαντώντας για τις διακοπές στην Ευρώπη.



Επικός Λάζε: Τον ρώτησαν για το Γιουρόπα Λιγκ και εκείνος σκεφτόταν τις… διακοπές! (vid)

Η Γουλβς πήρε τεράστια νίκη μέσα στο Ολντ Τράφορντ επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Ζοάο Μουτίνιο στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους φίλους της ομάδας να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και να τραγουδούν συνθήματα για έξοδο στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής χάρισε ακόμη μία στιγμή γέλιου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με αφορμή το τραγούδι των οπαδών των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στο Ολντ Τράφορντ.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Λάζε κατά πόσο σκέφτεται την έξοδο στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο τεχνικός της Γουλβς δεν κατάλαβε την ερώτηση και το μυαλό του πήγε στις διακοπές.

«Έχουμε προγραμματίσει να πάμε στην Ευρώπη στο διάλειμμα μετά τις 15 Ιανουαρίου, στην Ισπανία σε ένα καλοκαιρινό καμπ, όμως λόγω του Covid δεν θα πραγματοποιηθεί», ανέφερε ο 54χρονος τεχνικός.

Όταν ο δημοσιογράφος διευκρίνισε πως η ερώτηση αναφερόταν στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Λάζε γέλασε αμήχανα και τόνισε πως δεν κατάλαβε σωστά την ερώτηση, προσφέροντας μία επική στιγμή στους παρευρισκόμενους.

 

Στράτος Μαρίνος