Οπαδός της Λιντς πέτυχε με μπουκάλι τον Λόουτον στο πρόσωπο! (pic)

Ο Μάθιου Λόουτον δέχτηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι Coca Cola στο πρόσωπο από έναν οπαδό της Λιντς, την ώρα που πανηγύριζε το γκολ ισοφάρισης του Μάξουελ Κορνέ, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν σε μπελάδες με την FA.



Οπαδός της Λιντς πέτυχε με μπουκάλι τον Λόουτον στο πρόσωπο! (pic)

Σε ένα παιχνίδι με όμορφο και γρήγορο ρυθμό, η Λιντς πήρε σημαντική νίκη που την απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, επικρατώντας με 3-1 της Μπέρνλι στο Έλαντ Ρόουντ.

Ωστόσο, η ωραία ατμόσφαιρα και το εκπληκτικό παιχνίδι ήρθαν για ακόμη μία φορά σε δεύτερη μοίρα λόγω ενός οπαδού των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ ισοφάρισης από τον Μάξουελ Κορνέ, ο Μάθιου Λόουτον δέχτηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι Coca Cola στο πρόσωπο από τις κερκίδες του Έλαντ Ρόουν.

Μάλιστα, ο αμυντικός της Μπέρνλι χρειάστηκε ιατρική φροντίδα ενώ το σημάδι από το χτύπημα ήταν εμφανές στο πρόσωπό του. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, όμως τα «παγώνια» αναμένεται να δεχτούν κυρώσεις από την FA για την πράξη των οπαδών τους, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς και στα παιχνίδια με Έβερτον, Γουλβς και Άρσεναλ, οι οπαδοί της Λιντς επίσης πετούσαν αντικείμενα προς τους παίκτες.

Στράτος Μαρίνος